Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

U bent hier

Over ons

Meer dan 50 jaar ervaring in kunststof spuitgieten

In de Benelux een bedrijf vinden met meer jaren ervaring in kunststof spuitgieten wordt bijzonder moeilijk. Al sinds deze technologie midden vorige eeuw ontwikkeld werd, specialiseren wij ons hierin. Wij behoren in de Benelux dan ook tot één van de marktleiders in dit vakgebied. Dankzij onze sterk geautomatiseerde productieomgeving waar kwaliteit en rendement centraal staan, oogt de toekomst van Didak Injection veelbelovend.

Producten

Wij werken voor een bijzonder breed klantenbestand in binnen- en buitenland. Onder onze klanten vindt u zowel internationale bedrijven als KMO’s en zelfs individuele productontwikkelaars en uitvinders.

Met elke klant streven we naar een vertrouwensrelatie en een samenwerking op lange termijn. U vindt onze producten terug in de volgende bedrijfssectoren: automotive, producenten van huishoudtoestellen, machinebouw, de medische sector, tuinbouw, bouwnijverheid,… 

Snel knopen doorhakken

We tellen een honderdtal medewerkers. Dankzij een vijfploegensysteem produceren wij zeven dagen op zeven, 24 uur op 24. Onze klanten mogen rekenen op uiterst korte communicatielijnen. Uw commerciële aanspreekpunten beschikken over de nodige expertise om uw technische vragen snel te beantwoorden. Wij zijn een volledig onafhankelijke en zelfstandige onderneming die voortdurend investeert in zijn machinepark.

Minimaal energieverbruik

Door het verwarmen en afkoelen van de grondstoffen leidt de techniek van het kunststof spuitgieten onvermijdelijk tot een hoog energieverbruik. Wij leveren alle mogelijke inspanningen om onze energieconsumptie te verlagen. Zo investeerden wij in energiezuinige koeltorens en spuitgietmachines van de laatste generatie met een minimaal energieverbruik.

Interesse in onze mogelijkheden voor kunststof spuitgieten? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Didak