Home Over ons

Uw ervaren expert in het spuitgieten van kunststoffen

Sinds de jaren zestig legt Didak Injection zich toe op de productietechniek van het spuitgieten van kunststoffen.

Wij zijn de absolute pionier en marktleider op dit gebied in de Benelux. Onze decennialange ervaring en ons sterk geautomatiseerde en gediversifieerde machinepark vormen de perfecte combinatie voor eindproducten van hoge kwaliteit.

Wij zijn een financieel gezonde en onafhankelijke injectiemoulder die significant investeert in de nieuwste technologieën voor zijn machinepark. Wij zorgen ook voor permanente opleiding en bijscholing van de laatste technieken voor onze werknemers.

Vertrouwensrelatie met onze klanten

Onze opdrachten komen uit binnen- en buitenland. Wij werken zowel voor grote internationale bedrijven als voor KMO’s. Bij elke klant staan een vertrouwensrelatie en een samenwerking op lange termijn centraal.

U vindt onze producten in een groot aantal sectoren, waaronder:

  • Voedingssector
  • Werktuigbouwkunde
  • Medische sector
  • Tuinbouw
  • Bouwsector
  • Automobielsector
  • Vervaardiging van huishoudelijke apparaten
  • enz

Korte communcatielijnen

Zonder twijfel is het geheim van ons succes zowel gebaseerd op ons vermogen om onze klanten snelle communicatie te bieden, de klok rond bijstand in alle aangelegenheden, als op regelmatige hoge normen voor de productie. Met een productie die nooit slaapt, 130 werknemers en een vijfploegen systeem produceren wij 7 dagen per week en bieden wij onze klanten een eersteklas service.

Op zoek naar een leverancier die
voor de planeet zorgt? Dat doen we.

Waarom houden wij van hernieuwbare energie?

Hernieuwbare energie staat centraal in onze duurzaamheidsstrategie. kunststof spuitgieten vergt veel energie als productietechniek. In de afgelopen 6 jaar hebben wij flink geïnvesteerd om onze productieprocessen zo energiezuinig mogelijk te maken. Vandaag wordt al onze energie opgewekt door onze eigen zonnepanelen en door onze eigen Belgische Biomassa installatie – die uniek is in Europa.

Grootste biomassacentrale van België

Alle energie zal worden geleverd door de grootste biomassacentrale van België en door de eigen zonnepanelen van het bedrijf. Dit maakt ons uniek en superieur in Europa. Bovendien investeren wij in energie-efficiënte machines en ultramoderne warmtewisselaars.

Kan recycling een verschil maken?

Naast het gebruik van groene stroom, wordt onze ecologische voetafdruk ook beperkt door onze sterke focus op recycling. Wij gebruiken maximaal gerecycleerd plastic als basisingrediënt. Wij beschikken over eigen installaties om bestaande kunststoffen te vermalen tot pellets, granulaten, vlokken, enz. waarmee wij nieuwe producten kunnen gieten.

Meer weten?
Download hier ons document over 100%CO2-neutraal produceren.