Van ontwerp tot product

Veel meer dan een producent

Onze service overstijgt het louter kunststof spuitgieten op maat. Als specialist in kunststof spuitgieten denken wij graag met u mee vanaf de conceptfase. Op die manier profiteren onze industriële klanten maximaal van onze knowhow inzake custom moulding. In nauwe samenwerking doorlopen we samen een ontwerp- en ontwikkelingstraject waarbij we uw eerste concepten laten groeien tot een productieklaar ontwerp.

Ervaring in uiteenlopende sectoren

Wij bouwden de afgelopen decennia een enorme expertise op in een groot aantal bedrijfssectoren. Zo ontwikkelden we al gespecialiseerde producten voor de voedingsindustrie (vlees, vis, verswaren,…), de bouwsector, de automotive, de logistieke sector,…

Elke bedrijfssector heeft zijn eigen productspecificaties, hygiënenormen en wettelijke vereisten, wat meteen ook een impact heeft op de te gebruiken kunststoffen of de aangewezen productietechniek. Zo hebben wij bijzonder veel knowhow in huis inzake tracebility, voedingsveiligheid en migratie.

Van eerste concept tot productieklaar ontwerp

Mogelijk heeft u al een eerste concept uitgewerkt om een specifieke technische uitdaging binnen uw vakgebied op te lossen.

Daarbij liggen nog tal van keuzes op tafel met het oog op:

  • Maximale functionaliteit.
  • Optimale kwaliteit.
  • De meest efficiënte productietechniek, al dan niet met speciale technieken.
  • Een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij begeleiden u bij elke stap, tot en met de fabricage van prototypes en de vervaardiging van de eigenlijke matrijzen voor het spuitgieten van kunststof.

Bent u al verder met de productontwikkeling en heeft u al een technisch ontwerp klaar? Met onze expertise in het spuitgieten van kunststoffen, kunnen we mogelijke productverbeteringen zien.

Wilt u gebruik maken van onze diensten voor een ontwerp- en ontwikkelingsproces?

Vertrouw op onze alles-in-één matrijsservice op maat en reken op onze expertise vanaf de ontwerpfase tot de productie van uw eindproduct

  • +30 jaar ervaring
  • Stapelbaar tot 50%
  • 100% maatwerk
  • Slim systeem voor maximale efficiëntie

Kies een van onze bestaande oplossingen of
vraag uw ontwerp op maat aan.

(Minimum bestelling: 500 kratten.)