Home Custom moulding

Custom moulding

Plastic spuitgieten op maat

Vertrouw op onze custom moulding totaalservice. U kunt rekenen op onze expertise vanaf de ontwerpfase tot de productie van het eindproduct. Wij garanderen 100% maatwerk, zowel voor het ontwerp als voor het productieproces. Wij bieden ook een totaalservice voor het maken en onderhouden van matrijzen. Ons veelzijdig en sterk geautomatiseerd machinepark maakt het spuitgieten mogelijk van zeer kleine voorwerpen tot grotere kunststofcomponenten. Met verschillende speciale technieken – waaronder insert moulding en meercomponenten spuitgieten – garanderen we extra toegevoegde waarde voor uw product.

  • 100% maatwerk
  • Volledige service van ontwerp tot productie.
  • Onderhoud van matrijzen
  • Veelzijdige en sterk geautomatiseerde machines
  • Speciale technieken zoals insert moulding en meercomponenten spuitgieten

Van ontwerp tot product

Wij vertalen uw concept naar een volledig uitgewerkt technisch ontwerp, klaar voor productie door spuitgieten op maat. Op basis van onze jarenlange ervaring streven wij naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor uw product met het oog op het leveren van een optimale kwaliteit.

Productie en onderhoud van de matrijzen

Wij zorgen ervoor dat de juiste matrijs wordt gemaakt, die volledig is afgestemd op de kwaliteit van het verwachte product en het productievolume. Voor het onderhoud van uw matrijs en eventuele reparaties beschikken wij over een eigen servicedienst. Dit zal ervoor zorgen dat productieonderbrekingen tot een absoluut minimum worden beperkt.

Productie

Door middel van de kunststofspuitgiettechniek produceren wij allerlei voorwerpen met een grote verscheidenheid aan kunststoffen. U kunt ook rekenen op onze expertise voor de selectie van de juiste kunststof, tegen de beste prijzen.

Speciale technieken

Dankzij een brede waaier van speciale technieken – waaronder meercomponenteninjectie, insert moulding, in-mould labelling – garanderen we extra toegevoegde waarde voor uw product.