Ervaring uiteenlopende sectoren

Wij bouwden de afgelopen decennia een enorme expertise op in een groot aantal bedrijfssectoren. Zo ontwikkelden we al gespecialiseerde producten voor de voedingsindustrie (vlees, vis, verswaren,…), de bouwsector, de automotive, de logistieke sector,…

Elke bedrijfssector heeft zijn eigen productspecificaties, hygiënenormen en wettelijke vereisten, wat meteen ook een impact heeft op de te gebruiken kunststoffen of de aangewezen productietechniek. Zo hebben wij bijzonder veel knowhow in huis inzake tracebility, voedingsveiligheid en migratie.

Van eerste concept tot productieklaar ontwerp

Mogelijk heeft u al een eerste concept uitgewerkt  om een specifieke technische uitdaging binnen uw vakgebied op te lossen.

Daarbij liggen nog tal van keuzes op tafel met het oog op:

  • Een maximale functionaliteit
  • Een optimale kwaliteit
  • De meest efficiënte productietechniek, al dan niet met bijzondere technieken
  • Een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij leggen samen met u het volledige traject af tot en met het vervaardigen van prototypes en de bouw van de uiteindelijke matrijzen voor het kunststof spuitgieten.

Zit u al in een verder gevorderd stadium van de productontwikkeling en hebt u al een technisch ontwerp? Vanuit onze expertise inzake kunststof spuitgieten zien wij mogelijk nog productverbeteringen.