Didak fabriek
Didak fabriek
Didak fabriek
   

Uw one-stop-shop voor kunststof spuitgieten

Vertrouw op Didak voor een totaalservice inzake kunststof spuitgieten met polyethyleen (PE), high density polyethyleen (HDPE) of andere thermoplastische kunststoffen. Alle maatwerk in grote volumes is mogelijk.

Reken op ons voor het co-design van technische tekeningen, het aanleveren van matrijzen en een betrouwbare productie volgens de afgesproken levertermijnen.

Tal van extra's zijn mogelijk zoals 2K-injectie, gasinjectie, inmould labeling of andere bedrukkingstechnieken en insert moulding.

Meer over kunststofspuitgieten op maat
 • Toepassingen kunststof spuitgieten

  Kunststof Spuitgieten

  Dankzij het uitgebreid machinepark maken wij via de techniek van kunststof spuitgieten vrijwel elk product op maat met PE, HDPE of een andere thermoplastische kunststof. U vindt onze producten terug in tal van toepassingen, zowel als halffabricaat en als compleet eindproduct.

 • Extra opties voor kunststof spuitgieten

  Extra opties kunststof spuitgieten

  Aanvullend op onze basistechniek voor kunststof spuitgieten, bieden wij extra technische mogelijkheden met K2-injectie, gasinjectie, inmould labelling of andere bedrukkingstechnieken en insert moulding.

 • Interesse in ons aanbod?

  Didak

  Interesse in onze mogelijkheden als one-stop-shop voor kunsstof spuitgieten? Contacteer ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.